Köp NBA 2K22 PS4. NBA 2K22 PS4 CD Key, den bästa prisjämförelsen

Jämför priser och köp NBA 2K22 PS4 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela NBA 2K22 PS4 direkt på PS4.

Det nuvarande lägsta priset för en NBA 2K22 PS4-nyckel I Sverige är kr 112.08

NBA 2K22 – Ett bra steg i rätt riktning

När basketspelare kommer in i zonen säger många spelare att det känns som att tiden går så långsamt. De kan se saker och detaljer innan de ens äger rum, de kan se varje liten detalj av sin motståndare och fälgen tenderar att verka större och mer inbjudande. NBA 2K22 har inte varit bäst på att få spelare till zonen; men i år har det förbättrat sin spelupplevelse och innehållsinnehåll mycket bättre än det någonsin tidigare har uppnått. Från uthållighetseffekter till viktiga förändringar till en stad som är fylld med många sätt att förbättra din karaktär, NBA 2K22 känns verkligen elegant jämfört med NBA 2K21.

Ändringar till NBA 2K22

NBA 2K22 har gjort betydande justeringar av upplevelsen på banan för att göra det mer realistiskt. Mest märkbart är hur uthållighetsförlust hanteras när en spelare dribblar. I NBA 2K21 var det ganska enkelt att springa på en försvarare längs omkretsen, utföra en Curry -bild och sjunka en trea utan mycket ansträngning. Denna teknik var oförsvarbar när man spelade mot CPU: n, mer i MyTeam när spelarkort var löjligt övermannade.

Lyckligtvis, med NBA 2K22, kan spelare fortfarande tillämpa dessa tekniker men spelaren kommer att uppleva en betydande uthållighetsförlust från att dribbla och sprinta för att balansera effektiviteten. När spelaren tröttnar börjar deras skottmätare krympa vilket gör det svårare att träffa skott. Detta kan verka långsamt jämfört med NBA 2K21 men om du spelar med mer kontroll och inte bara håller sprintknappen kan du ha lättare att slå skott i hinken eftersom spelaren kommer att ha en större skottmätare. Det kan verka väldigt annorlunda till en början, men det är det närmaste det någonsin varit det verkliga livet.