Köp Sonic Colors Ultimate Xbox One. Sonic Colors Ultimate Xbox One CD Key, den bästa prisjämförelsen

Jämför priser och köp Sonic Colors Ultimate Xbox One key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Sonic Colors Ultimate Xbox One direkt på Xbox One.

Det nuvarande lägsta priset för en Sonic Colors Ultimate Xbox One-nyckel I Sverige är kr 219.47

Introduktion

En remasterad upplaga av den ursprungliga Sonic Colors Wii -versionen, Sonic Colors: Ultimate, är ett action -äventyrsspel som är planerat att släppas den 7 september 2021 och kommer att finnas tillgängligt på flera plattformar.

GamePlay

Den onde motståndaren – Dr Eggman – har skapat en interstellär nöjespark – men han driver den med en erövrad främmande ras som heter ”The Wisps”. I det här spelet kommer du att spela som Sonic, och du måste utnyttja hans snabbhet och entusiasm för att frigöra främmande wisps och i processen få deras extraordinära krafter när du utforskar sex färgglada, individuella världar.

Med hjälp av modern spelteknik och fantastiska förbättrade bilder innehåller Sonic Colors – Ultimate extra funktioner och ett helt nytt spelläge som ger den senaste Sonic Colors -upplevelsen.

Viktiga spelpoäng

Non -Stop Action – Kontrollera Sonic när han använder sin hastighet för att resa till nya världar och ta sig igenom farliga hinder. Genom att tajma Sonics attacker felfritt kan du öka hans hastighet till Super Sonic -nivåer.
Nöjespark – Sonic kan utforska nya världar och nöjesparker som ”Sweet Mountain”, som är fyllt med uppfriskande godis, och en akvariepark som är fylld med otroliga havsdjur.
Wisp Alien Power -Ups – Sonic har förmågan att utnyttja Wisps främmande krafter, så att han kan besegra sina fiender och upptäcka hemligheterna i Dr Eggmans Interstellar Amusement Park. Sonic kan till och med passera genom fasta föremål och utforska andra vägar med hjälp av dessa främmande krafter.
Förbättrad grafik – Förbättrade bilder och grafik, förfinade kontroller och flera extra speluppgraderingar är tillgängliga.