Köp Twelve Minutes Xbox One. Twelve Minutes Xbox One CD Key, den bästa prisjämförelsen

Jämför priser och köp Twelve Minutes Xbox One key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Twelve Minutes Xbox One direkt på Xbox One.

Det nuvarande lägsta priset för en Twelve Minutes Xbox One-nyckel I Sverige är kr 122.91

En tidsresande interaktiv thriller om en kille som fastnat i en loop: TWELVE MINUTES är en interaktiv thriller uppifrån och ned i realtid med ett lättanvänt drag-and-drop-gränssnitt. Det som skulle vara en härlig kväll med din fru blir en mardröm när en polisutredare rusar in i din lägenhet, anklagar din fru för mord och slår dig ihjäl. Bara för att omedelbart återkallas till det exakta ögonblicket när du nådde ytterdörren, instängd i en TOLV-MINUTT tidslinga, dömd att dra samma rädsla om och om igen.

Om du inte kan upptäcka en metod för att använda förkunskapen om vad som kommer att påverka resultatet och stoppa cykeln kombinerar TOLVMINUTER THE SHINING: s drömliknande intensitet med inneslutningen av BAKFÖNSTER och den brutna arkitekturen hos MEMENTO. Tolv minuter, med Robert Fassbinder, Daisy Ryder och Vincent Dafoe i huvudrollen, erbjuder dig ungefär 15 minuter (om du är smart) varje loop för att lära dig något nytt och skapa framsteg mot att lösa mysteriet. Det finns flera sätt att gå fel, och vissa steg kräver exakt sekvens och tid att slutföra.

Vi kommer att leda dig genom varje steg för att avslöja mysteriet och de konversationsalternativ du måste skapa i denna 15-minuters genomgång. Vi kommer att visa dig var du kan upptäcka fickuret, hur du undviker att bli kvarhållen och förhör polisen och hur du slutför spelet. Detta är inte det mest effektiva sättet att komma igenom spelet, men det kommer att ge dig all den kunskap du behöver.