Köp Unbound Worlds Apart Nintendo Switch. Unbound Worlds Apart Nintendo Switch CD Key, den bästa prisjämförelsen

Jämför priser och köp Unbound Worlds Apart Nintendo Switch key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Unbound Worlds Apart Nintendo Switch direkt på Nintendo Switch.

Det nuvarande lägsta priset för en Unbound Worlds Apart Nintendo Switch-nyckel I Sverige är kr 203.44

Obundna världar isär är ett actionäventyr, en öppen värld och ett spel med en enda betalare. Spelet är utvecklat och publicerat av Alien Pixel Studios. Det är ett handritat pussel, utmanande och stämningsfullt plattformsspel i ett universum. En portal är där alla världar är anslutna. En ung trollkarl med namnet Soli har förmågan att kontrollera och öppna exceptionella tillgångar i varje värld. Sådana tillgångar är superstyrka, tidsmanipulation, invers gravitation och många fler.

Du måste styra soli med hjälp av de färdigheter som nyligen hittats för att slutföra resan över mystiska och farliga världar. Utmaningar och hemligheter finns i varje fyllning, därav varje skicklighet som soli måste användas för att slå den skoningslösa ondskan som slipper verkligheten bort. Du lär dig sanningen om din världs undergång. När du utvecklas kommer du att utforska världens dolda hemligheter och upplåsbara färdigheter. Spelet är intressant eftersom dina färdigheter också kommer att testas när du fortsätter att spela.