Köp World War Z Aftermath PS4. World War Z Aftermath PS4 CD Key, den bästa prisjämförelsen

Jämför priser och köp World War Z Aftermath PS4 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela World War Z Aftermath PS4 direkt på PS4.

Det nuvarande lägsta priset för en World War Z Aftermath PS4-nyckel I Sverige är kr 175.66

Recension av World War Z Aftermath

World War Z: Aftermath är ett spel som skapats av Sabre Interactive. Det är den ultimata zombie-skjutaren och är en framsteg för den klassiska schlagern, World War Z. När den släpptes för första gången avfärdade och kritiserade flera människor och anpassade World War Z-spelet eftersom de ansåg att det var precis som andra kontantfilmer. griper.

Detta spel har dock utvecklats avsevärt för att gå med i listan över de största co-op shooters-spelen i branschen. Spelet fångar allt som gav framgång till det ursprungliga spelet och går längre för att förbättra mekaniken och lägga till nya funktioner. Det här inlägget kommer att diskutera några av spelets funktioner.

Funktioner i World War Z: Aftermath

World War Z: Aftermath är en tredjepersons, fyra spelare, coop-spel som kräver stort lagarbete för att avvärja zombies-om du försöker tvinga dig igenom en viss nivå kommer du inte att vara så länge i spelet. Dessa funktioner behålls i spelet och nya element läggs till för att förbättra spelarens upplevelse.

Det innovativa första-person-läget är ganska intressant. Det hjälper till att föra spelaren närmare handlingen och ökar intensiteten i spelsessioner. Tänk på att det här läget balanserar rörelse och fotografering för att rymma olika perspektiv. Upplevelsen av att korsa miljöer och skjuta i förstapersonsvy är ju inte samma sak som att göra det i tredjepersonsvy.

Poängen

World War Z: Aftermath är ett exceptionellt coop shooter -spel med nya stadier, adaptivt A.I och ett enastående FPS -läge. Detta är inte bara till nytta för nya spelare utan kommer att vara en stor expansion för veteranspelare. Om du och dina vänner letar efter ett spel som du kommer att spela i timmar, bör du kolla in World War Z: Aftermath.