Köp Call of Duty Vanguard Key. Call of Duty Vanguard Battle.net PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Call of Duty Vanguard key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Call of Duty Vanguard direkt på Battle.net på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Call of Duty Vanguard-nyckel I Sverige är kr 231.98

öp ett battle.net presentkort HÄR och köp Call of Duty Vanguard direkt på Battle.net för ett billigare pris!

Call of Duty Vanguard

Call of duty vanguard är ett premiärspelande videospel för en spelare. Det är den artonde övergripande delen av call of duty -serien. Det skapades av en amerikansk videospelutvecklare som heter Sledgehammer games.

Spelet

Spelet sägs innehålla nästan jämförbara spelmekaniker i ett annat Call of duty -seriespel, Modern warfare. Den har nya spelfunktioner som gör att spelaren kan använda ett mer taktiskt tillvägagångssätt i strid som att riva upp genom förstörbara miljöelement eller skapa nya vägar för att slutföra mål genom att klättra på väggar.

Spelets flerspelarläge har tjugo kartor där 16 kommer att innehålla viktiga spellägen, medan resten av kartorna kommer att innehålla ett nyligen märkt spelläge som heter Champion Hill.

Huvudmålet med Champion-kullen är att överleva så länge som möjligt för att betraktas som den sista mannen som står i ett fritt-för-alla-spelläge. Spelarna kombinerar taktik och strategi i ett snabbt skottlossning.

Tolv liv kommer att delas mellan de åtta speltrupperna över de fyra iscensatta kartorna som är speciellt skräddarsydda för dessa call of duty -serier. I det fall liv är uttömda kommer spelet att sluta och den sista truppen med eventuella obekämpade liv vinner turneringen.

En ny och speciell funktion är Combat pacing, som gör att spelare kan kontrollera temperament och densitet hos viktiga flerspelarlägen. Spelare kan också välja mellan tre stimuleringsfilter som gynnar deras spel. De inkluderar Tactical, Assault och Blitz.

Den har också ett nyligen uppgraderat system mot fusk. Vanguard -serien returnerar också zombie -läget.