Köp The Settlers Key. The Settlers Epic PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp The Settlers key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela The Settlers direkt på Epic på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en The Settlers-nyckel I Sverige är kr 616.7

The Settler är ett taktiskt spel i realtid med karaktärer från de tidigare utgåvorna av The Settler. Serien konceptualiserades första gången 1998 och har sedan dess släppt totalt 13 spel. Föregående spel har förbättrats vad gäller specifikationer, grafik, animeringar och strategiapplikationer. Den senaste upplagan som är avsedd att släppas i slutet av 2020 stoppades och nya datum kommer att meddelas i god tid.

Spelet visar jakten på nybyggare som tänker hitta ett nytt hem efter att en jordbävning härjar i sina hemländer. Det är både single- och multi-player utvecklat av Blue Byte och producerat av Ubisoft. Den körs på 5 språk och fungerar på Windows 7 och senare. RAM-minnet bör vara över 2 GB på en 64-bitars CPU och upptar cirka 6 GB diskutrymme. Både grafikkortet och ljudkortet använder DirectX, med preferens på 256 MB på ljudkortsspecifikationen.