Köp EA Play Presentkort, EA Play Kredit i Prisjämförelse

Scrolla ner just nu för att jämföra priser och köpa ett EA Play presentkort billigt! Efter köpet av EA Play presentkortet kan du lösa in den digitala presentkortskoden direkt på ditt konto.

Det nuvarande lägsta priset för en EA Play-nyckel I Sverige är kr 26.56

”EA Access heter nu EA Play – ett nytt namn och ett nytt utseende, men fortfarande samma fördelar.” Nytt namn och nytt utseende, men med samma fördelar.

Har du redan ett EA ACCESS-medlemskap?

Oroa dig inte. Du behåller ditt medlemskap med alla förmåner. Däremot är du nu EA Play-medlem istället för EA Access, beroende på vilken plattform du är på.

Följande alternativ är möjliga:

EA Play 1 månad
EA Play 3 månader
EA Play 12 månader

Varning:

Dessa EA-åtkomstkoder är ENDAST FÖR XBOX ONE. De fungerar INTE med en Xbox 360.

Varför du ska köpa EA Access på vår webbplats

Våra EA-åtkomstkoder är 100 % tillförlitliga.

Vi har de billigaste EA digitala åtkomstkoderna på marknaden.

E-postleverans: Vår leverantör skickar EA-åtkomstprenumerationskoderna direkt till din e-postadress efter betalning.

24-timmars livechatt och utmärkt kundservice vid problem eller frågor om EA-åtkomst eller de andra digitala koderna.

Den billigaste EA Access för din Xbox

Om du letar efter billiga EA-åtkomstkoder har du kommit till rätt ställe! Både EA 1 Month och EA 12 Months finns tillgängliga på vår hemsida, båda med många rabatter (upp till 10%!).

Om din EA-säsongsbiljett har gått ut kanske du vill fortsätta att dra nytta av dessa förmåner längre. Om du vill njuta ännu mer av dina spel är det bra att veta att EA-kort finns.

Ditt EA-säsongskort har gått ut, men du vill fortfarande dra nytta av dessa förmåner? Köp sedan EA-korten. EA Access ger dig fördelarna och unikt innehåll med alla spel istället för ett specifikt spel.

Vad är EA Access?

EA Access är ett medlemskapsprogram som låter dig som medlem spela fler spel för mindre pengar, men bara på Xbox One. För endast 4,99 € kan du använda kassaskåpet på obestämd tid under några månader; en ständigt växande samling av 10+ fantastiska spel och kommande EA-spel under en begränsad tid innan de släpps. Dessutom får du exklusiva 10 % rabatt på alla digitala EA-köp på Xbox One*, inklusive spelköp, förbeställningar, expansionspaket, Ultimate Team Points och allt däremellan.

* Villkor, begränsningar och undantag gäller ibland.

Hur går jag med i EA Access?

Steg-för-steg-instruktioner för att gå med i EA Access med Ea Access Hubb-appen på Xbox One:

Gå till fliken Butik på din Xbox Ones startskärm och välj Appar. Välj sedan Sök och leta efter EA Access. Installera och starta (?) EA Access Hub-appen och länka den till ditt EA-konto. Om du inte har ett EA-konto följer du bara instruktionerna på skärmen för att slutföra det här steget.

På nästa skärm, välj Registrera och välj sedan din medlemskapsplan.

När du har genomfört betalningen kommer du tillbaka till köpskärmen. Tryck på ’B’ på din handkontroll för att lämna den här skärmen och välj ’Gå till hem’.

Att köpa ett EA-medlemskap i en butik jämfört med att köpa på livecards.nl

Varför gå hela vägen till butiken när du kan teckna ditt abonnemang hemifrån i soffan?

Glöm inte heller att leverans sker direkt via e-post, så du har koden så fort du har betalat. Köpprocessen är verkligen enkel. Slösa inte en sekund och börja spela igen nu! Vi säljer även Xbox Live Gold-prenumerationer till mycket låga priser.