Köp Netflix Presentkort, Netflix Kredit i Prisjämförelse

Scrolla ner just nu för att jämföra priser och köpa ett Netflix presentkort billigt! Efter köpet av Netflix presentkortet kan du lösa in den digitala presentkortskoden direkt på ditt konto.

Det nuvarande lägsta priset för en Netflix-nyckel I Sverige är kr 33.25

Köp ett Netflix-presentkort

Skulle du vilja ge Netflix till dig själv eller någon annan? Med ett Netflix-presentkort kan du enkelt förnya eller aktivera ett abonnemang utan kreditkort. Våra leverantörer är alla officiella Netflix-partner, så du kan vara 100 % säker på att du får en fungerande Netflix-kod från oss.

Vad är ett Netflix-presentkort?

Med Netflix-presentkortet kan du enkelt köpa och fylla på Netflix-kredit. Du kan använda denna kredit för en befintlig Netflix-prenumeration, men du kan också använda den för att starta en ny Netflix-prenumeration. Använd Netflix-presentkortet för dig själv eller gör någon annan en tjänst. Du kan välja mellan Netflix presentkort på 25 euro och 50 euro och det finns ett variabelt Netflix kontantkort där du kan välja ett belopp mellan 25 och 150 euro.

Vad kan jag göra med ett Netflix-presentkort?

En av fördelarna med att använda Netflix-presentkortet är att du har kontroll över dina utgifter. Du är inte bunden till några månadsavgifter och kan använda Netflix utan prenumeration. Du behöver inget kreditkort och kostnaderna dras automatiskt från ditt presentkortssaldo.

Hur länge är mitt Netflix-abonnemang giltigt?

Längden på ditt Netflix-prenumeration beror på vilket Netflix-presentkort du väljer. Så fort din kredit nästan är slut får du en signal från Netflix. Om du vill fortsätta titta på Netflix kan du enkelt ordna en förlängning genom att köpa ett nytt presentkort. Är du berättigad till en gratis provperiod? Då får du en månad utöver din Netflix-kredit och kan se Netflix gratis i en månad.

Hur kan jag titta på Netflix?

Netflix är en världsomspännande streamingtjänst som låter dig se filmer, serier och dokumentärer när som helst, var som helst. Du kan titta på Netflix på din smarta TV, men också på din smartphone, surfplatta, laptop, PC och spelkonsol som din PlayStation eller Xbox.

Hur får jag mitt Netflix-kort?

Efter beställning av Netflix-kupongen får du omedelbart en unik Netflix-kod på din skärm och via e-post. Du kan sedan enkelt lösa in din Netflix-kod. Netflix-kort har inget utgångsdatum och går därför inte ut.

Hur löser jag in mitt Netflix-presentkort?
Så här aktiverar du ett Netflix-presentkort:

Gå till netflix.com/redeem och ange Netflix-koden.