Köp Spotify Presentkort, Spotify Kredit i Prisjämförelse

Scrolla ner just nu för att jämföra priser och köpa ett Spotify presentkort billigt! Efter köpet av Spotify presentkortet kan du lösa in den digitala presentkortskoden direkt på ditt konto.

Det nuvarande lägsta priset för en Spotify-nyckel I Sverige är kr 7.38

Köp Spotify Premium

Spotify Premium låter dig njuta av din favoritmusik utan reklam. Vill du helst inte vara bunden till en Spotify-prenumeration? Köp sedan Spotify Premium Presentkort. Spotify-kreditkortet är också trevligt att ge bort till en vän eller bekant!

Vad är Spotify?

Spotify är en onlineströmningstjänst för musik, poddsändningar och videor. Med den här musiktjänsten kan du komma åt miljontals låtar och annat innehåll av musiker och artister var som helst. Spotify är känt för sitt breda utbud av musiksamlingar och är den största musiktjänsten vid sidan av Apple Music, Google Play Music, Deezer, Tidal och Juke. Du kan lyssna på Spotify på alla typer av enheter som din dator, smartphone, TV, Xbox eller PlayStation. Att hitta och spela musik är gratis, men du kan välja att uppgradera till Spotify Premium för fler alternativ.

Vad är Spotify Premium?

Spotify Premium är betalversionen av Spotify och kan tas ut som prenumeration och som presentkort. Dessutom är det också möjligt att köpa ett Spotify-familjeabonnemang, med vilket du kan avsluta upp till 5 premiumkonton. Med ett Spotify-medlemskap får du många fördelar:

Lyssna på vilken låt du gillar.
Lyssna på musik offline.
Inga reklamavbrott.
Obegränsade titelhopp.
Högkvalitativt ljud.

Vad är ett Spotify Premium-presentkort?

Vill du köpa ett premiumabonnemang på Spotify men vill inte vara bunden till det? Med ett Spotify-presentkort kan du fylla på ditt Spotify-saldo med ett kort så att du får tillgång till alla fördelar med Spotify Premium. Du behöver inte teckna en Spotify-prenumeration för att göra detta. Det betyder att du inte är bunden till någonting och inte behöver spara några betalningsuppgifter eller länka dem till ditt Spotify-konto. Du kan även ge bort Spotify-presentkortet till en vän eller bekant så att de kan lyssna på Spotify utan prenumeration utan reklam. På Keysforgames har vi Spotify-kort värda 10 euro, 30 euro och 60 euro. Dessa presentkort motsvarar 1 månad, 3 månader och 6 månader.

Hur får jag mitt Spotify-presentkort?

Efter att du köpt ett Spotify Premium-kort får du din kod direkt på din skärm och i din e-post. Dessutom kan Spotify Premium-koden alltid hittas på ditt konto. Dela inte den här koden med främlingar. Efter mottagandet kan du lösa in Spotify-prenumerationen och lösa in Spotify-koden.

Hur kan jag lösa in mitt Spotify-presentkort?

Efter att du har fått koden från oss behöver du aktivera Spotify Premium-koden.

Gå till spotify.com/redeem.
Logga in med ditt Spotify-konto eller skapa ett konto.
Ange den digitala koden för Spotify och klicka på Ange kod.

Du kan nu börja använda din Spotify Premium-prenumeration direkt.