Köp Alan Wake 2 Key. Alan Wake 2 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Alan Wake 2 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Alan Wake 2 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Alan Wake 2-nyckel I Sverige är kr 160.81

”Alan Wake II” markerar en betydande förändring jämfört med sin föregångare. Medan originalversionen av ”Alan Wake” blandade actionäventyrselement med skräckteman fokuserar denna uppföljare helt på överlevnadsskräckgenren och sänker spelarna ner i en hänsynslös atmosfär av skräck. Du utforskar den skrämmande världen i tredjepersonsperspektiv som antingen Alan Wake eller Saga Anderson, var och en med sin egen enspelarhistoria. Ordningen i vilken dessa historier utförs är upp till spelaren, med undantag för öppnings- och avslutningssekvenserna, som endast kan spelas som Saga och Alan, respektive.

Belys din väg till överlevnad: Taktisk strid och resurshantering

I skuggorna och farorna som lurar förlitar du dig på kombinationen av skjutvapen och en pålitlig ficklampa för att bekämpa dina övernaturliga fiender. Ficklampan kan ”fokuseras” för att avslöja fiendens sårbarheter, men använd den med försiktighet, eftersom batteriet töms vid varje användning. Hanteringen av resurser är nyckeln när du delar upp din begränsade batteri- och ammunitionsförsörjning för att överleva. När fiender är nära kan både Alan och Saga utföra undvikandemanövrar för att undkomma de hänsynslösa förföljarna.

Upptäck sinnet’s hemligheter: Detektivelement

”Alan Wake II” inkorporerar unika vändningar med detektivelement. När du spelar som Saga Anderson har spelarna alltid tillgång till en säker plats utan fiender, kallad ”Sinnet’s Plats”. Beskriven av Remedy som en ”3D-menyn”, är Sinnet’s Plats en visuell representation av Sagas tankar. Inuti Sinnet’s Plats hanterar spelarna en anslagstavla där de kan koppla ledtrådar för att pussla ihop huvudmysteriet samt skapa profiler för karaktärer för att samla ledtrådar.

Ödets sidor: Avslöja berättelsens gång

En återkommande element från Alan Wake är manussidorna: spelare hittar sidor av ett manus som förutspår kommande händelser i berättelsen. Till skillnad från det tidigare spelet har Alan Wake II ett dialogträdssystem, vilket ger spelare ännu mer kontroll över den utvecklande historien.