Köp Aliens Fireteam Elite Key. Aliens Fireteam Elite Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Aliens Fireteam Elite key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Aliens Fireteam Elite direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Aliens Fireteam Elite-nyckel I Sverige är kr 27.67

Aliens fireteam elite är ett kompatibelt överlevnadsskyttspel med tre spelare som tappar spelare i härdade koloniala marinesoldater i en kamp för att förstå det utvecklande Xenomorph-hotet.
Det är det första utomjordiska spelet som utvecklats och publicerades av kalljärnstudion, som samarbetar med Disney 1900 -talsspel.

Om detta spel

Aliens fireteam elitspel fokuserar främst på action snarare än överlevnadsskräck, och spelet kan spelas med vänner eller Al -lagkamrater.
Dessutom är spelet utvecklat för att vara unikt eftersom du kan anpassa och skapa din överste marin, välja vapen och redskap från fem unika klasser.
Spelet har fyra våningar kampanjer med tre uppdrag vardera. I dessa uppdrag åtföljs spelaren av två allierade som en Al -lagkamrat och en annan spelare kan styra.

Den ultimata jakten

I spelet intar spelaren rollen som en kolonial marin ombord. Marinöversten svarar på ett uppmaning från andra kolonier att förstöra xenomorfhoten.

Överlev The Hive

När du spelar det här spelet kommer du att möta förödande odds mot 20 fiender och Xenomorph -hot. I det här spelet spelar du som en kolonial marin som svarar på ett samtal från de andra kolonierna. Därför uppdrar spelet uppdraget att förstöra Xenomorph och överleva bikupan.

Anpassa ditt Fireteam

Det finns fem unika klasser där du kan välja vapen från en omfattande arsenal som innehåller mer än 40 olika ammunition och använda dem för att utrota det utvecklande Xenomorph -hotet.

Dom

Alien fireteam elite är ett roligt spel som är värt för en trio av survival shooter -spelare. Med flera olika kampanjuppdrag erbjuder spelet en ny spelupplevelse, vilket lockar dig att spela.