Köp Avatar Frontiers of Pandora Key. Avatar Frontiers of Pandora Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Avatar Frontiers of Pandora key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Avatar Frontiers of Pandora direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Avatar Frontiers of Pandora-nyckel I Sverige är kr 288.22

Avatar Frontiers of Pandora

Avatar frontier of Pandora är ett kommande action-äventyrsspel baserat på James Camerons Avatar-filmserie. Videospelet grundas av den berömda Massive Entertainment.

BESKRIVNING

Spelen börjar med att spelaren tar kontroll över Na’vi och ger sig ut på en resa tvärs över Pandoras västra gräns och slår tillbaka forskare från Resources Development Administration (RDA) som besitter alla resurser på jorden, en kraft som försöker hota Pandora.

Pandora är ett konstruerat universum där människor strävar efter att utvinna unobtan, som kan användas för att hämta energi. Pandora är en jordliknande måne upptagen av humanoida varelser som kallas Na’vi och andra sexbenta varelser med andra former av flora och fauna. Pandora är också mycket rik när det gäller biologisk mångfald.

Na’vi och de andra varelserna på Pandora har ett anpassat neuralt nätverk som de associerar. Detta skulle vara grundläggande eftersom Na’vi och de andra varelserna skulle enas för att bekämpa sin gemensamma fiende: de mänskliga inkräktarna, som de skulle besegra i kampen om Pandora. Slaget om Pandora kostar Na’vi en kostnad eftersom nästan alla uthålliga Na’vi skulle bli mer eller mindre överväldigade.

För att överleva de hårda förhållandena i Pandora har de speciella organ som kallas Wichows som hjälper deras kroppar att syntetisera mer syre. Pandora är indelad i flera kontinenter som har tropiska skogar. Den har också en svagare gravitationskraft jämfört med jorden. Mineralet unobtan har ett stort inflytande på Pandoras allmänna geologi.