Köp Brick Rigs Key. Brick Rigs Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Brick Rigs key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Brick Rigs direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Brick Rigs-nyckel I Sverige är kr 62.47

Brick Rigs är ett fysikbaserat sandlåde spel som låter dig bygga, köra och förstöra nästan alla typer av tänkbara fordon. Oavsett om det är en dragster, brandbil, truck, helikopter, flygplan, tåg, båt eller till och med en stridsvagn, kan du förmodligen bygga det i Brick Rigs.

Samhällets Skapelser

Du kan även ladda upp dina egna skapelser till Verkstaden för att dela dem med gemenskapen. Och om du inte känner för att bygga något kan du bara ladda ner någon av de över 200 000 skapelser som redan laddats upp av andra spelare.

Multiplayer-läge

Multiplayer-läget låter dig uppleva denna fysik tillsammans med dina vänner. Du kan ordna tävlingar, demolition-derbyn, luftstrider eller nödscenarier. Reglerna är upp till dig!

Utforska Brick Rigs-världen

Oavsett om du vill bygga dina egna fordon eller ladda ner en av de över 200 000 skapelser som redan har laddats upp till Verkstaden, upplev den dynamiska kör- och förstörelsefysiken i Brick Rigs! Utvecklad av Fluppisoft.