Köp Car Mechanic Simulator 2021 Key. Car Mechanic Simulator 2021 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Car Mechanic Simulator 2021 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Car Mechanic Simulator 2021 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Car Mechanic Simulator 2021-nyckel I Sverige är kr 42.08

Bilmekanisk simulator 2021

Den är äntligen här! Den nya serien av bilmekaniska simulatorer är ute och kan laddas ner. Spelet släpptes den 11 augusti 2021 Det är ett mycket realistiskt spel som kommer att höja din adrenalin när du spelar det. Det kommer att engagera dig fullt ut eftersom det kräver att du använder din hjärna och spelkunskaper. När du börjar spela kommer du att börja som bilägare, men senare, när du skickligt spelar spelet, kommer du att göra ditt garage till ett imperium. Spelutvecklaren är Red Dot Games.

Mer information om spelet

Du måste få dina händer smutsiga för att du ska kunna bygga ett serviceimperium från ditt garage. Detta spel är spännande eftersom det tillåter att arbeta med över 4000 reservdelar för över 72 olika typer av bilar. Spelets garagemiljö ser så realistisk ut att när du arbetar med det kan det verka så verkligt för dig.

Ta på dig förklädet och kavla upp ärmarna så att du kan investera i olika arbetsutrustningar och nya arbetsytor. Det är det perfekta sättet att utöka ditt garage. Du kommer att behöva göra allt som vanligtvis görs i ett riktigt garage. Du kommer att delta i aktiviteter som att fixa bilar, bygga om dem, reparera, måla och testa dem.

Det som gör spelet speciellt är att du kan gå i auktionsbutiker och köpa bilar med olika fel. Några av dessa bilar innehåller dolda pärlor som du borde hitta. Sedan gör du det till ditt jobb att fixa, reparera eller bygga dem. När du är klar måste du bekräfta om de fungerar bra. Varje uppdrag som du stöter på kommer att ge dig en annan typ av utmaning. När du är nöjd med din verkstad är det dags att skaffa din bil. Bygg om det från ett gammalt rostigt skal till ett orört.