Köp Dayz Key. Dayz Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Dayz key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Dayz direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Dayz-nyckel I Sverige är kr 153.98

Otäckt Chernarus

Dag Z utspelar sig på en 230 km plattform i Tjernarus, ett post-sovjetiskt land som attackerades av ett y-virus, men några människor tenderar att vara resistenta. Du är en av de immunresistenta människorna. Vad ska du göra för att överleva medan tillgängliga resurser är begränsade och knappa? Motivet för varje spelare i detta spel är överlevnad. Överlevnad oavsett omständighet. Om det kämpar och dödar för resurserna så får det vara så.

I ett multiplayer -spel som DayZ lurar alltid fientlighet runt hörnet. Ett öppet öga måste således hållas medan man letar efter förnödenheter. Verkliga tuffa och noggrant beräknade beslut måste tas för att undvika små misstag som kan vara dödliga i det otäcka Tjernarus. Vädret är ovänligt och miljön farlig att krypa med rovdjur och de smittade. Detta är ett spel av skicklighet, överlevnad, känslor och konstant strid.

Se upp, det är dags att döda!

I avsaknad av en inbyggd handledning, grunda tips eller till och med waypoints överlämnas spelaren helt till sina personliga val och överlevnadsinstinkter. För att göra situationen värre, ger spelet inte extra liv eller ett alternativ för att spara spel. I detta avseende kräver det nykterhet och precision i varje enskilt beslut som spelaren fattar. Det främsta målet i denna värld av skräck och död är trots allt överlevnad så länge som möjligt och med alla nödvändiga medel. I denna otäcka och våldsamma öppna världsterräng; det är antingen döda eller döda eftersom misslyckande innebär en total förlust och en ny start om. Så håll ditt sinne skarpt med en laserprecision som fokus medan du spelar. De säger att det finns en tid för allt, här i Tjernarus är det dags att döda!