Köp Diablo 2 Resurrected Key. Diablo 2 Resurrected Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Diablo 2 Resurrected key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Diablo 2 Resurrected direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Diablo 2 Resurrected-nyckel I Sverige är kr 440.75

Diablo 2 Resurrected är ett kommande rollspelande actionspel som utvecklades av Vicarious Visions och Blizzard Entertainment. Spelet publicerades av Blizzard Entertainment. Det är en Diablo II -remaster (2000) samt dess utveckling Lord of Destruction (2001). Diablo 2 Resurrected -spelet är planerat att släppas på Nintendo Switch, Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 och Xbox Series X tillsammans med Series S.

Utveckling

Utvecklingen av Diablo II: Resurrection startade runt 2019, som en kombinerad insats av Vicarious Visions och Blizzards Diablo -team vid den tiden som ett tillägg under Blizzards företagsyskon Activision. I enlighet med J. Allen Brack, Blizzards president, var Vicarious ansvarig för hanteringen av spelets användargränssnitt, medan Blizzard hanterade spelmotorn samt Battle.net -kombinationsfunktionerna i remastern.

Ungefär en månad före uttalandet av Diablo II: Resurrection -spelet i februari uppgav Activision att Vicarious hade flyttats och flyttats till Blizzards företagsstruktur. Brack bekräftade att detta drag var ett resultat av att Vicarious hade omfattande information om Diablo -serien vid denna tid så att de inte bara skulle fortsätta med att ge stöd för Resurrected utan för Diablo IV samt andra Blizzard -egenskaper också. På grund av förlusten av spelkod var de osäkra på om det skulle vara möjligt att utveckla en remaster av spelet. Som tur var kunde de återställa det mesta av data som gjorde en omarbetning av spelet med förbättrad grafik och grafik.

Två spel i ett

Diablo II Resurrected -spelet innehåller allt innehåll från de fyra handlingarna i Diablo II tillsammans med en akt från dess utveckling, Diablo IILord of Destruction. Dess utveckling kommer också med en massa nytt innehåll, inklusive nya föremål, två extra spelbara lektioner, eteriska föremål, runor och runord och många fler. Nu påminner spelet spelarna om att använda skicklighetspoäng och påminner också om att tilldelningen av skicklighetspoäng är evig. Remastern tillåter spelarna att importera de sparade mapparna från den ursprungliga Diablo II och fortsätta från den punkten. Spelet spelar nya och förbättrade funktioner som gör att spelarna kan dela objekt med varandra på grund av tillägget av delat stash till skillnad från det tidigare spelet, där en muldyrskaraktär skulle påskynda utbytet. Medan de ursprungliga funktionerna i spelet fortfarande bibehålls gör de nya funktionerna spelet mer spännande med förbättrad grafik och 3D -modell.