Köp DOOM Eternal Key. DOOM Eternal Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp DOOM Eternal key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela DOOM Eternal direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en DOOM Eternal-nyckel I Sverige är kr 65.5

DOOM Eternal är ett kommande first-person shooter (FPS) videospel som utvecklats av Id Software. Bethesda Softworks är utgivare av spelet. Det är uppföljaren till Doom, som släpptes 2016.

Plattform för att spela DOOM Eternal

Bethesda tillkännagav inte plattformarna; dock kan spelare säkert förvänta sig en PC, Xbox One samt en Play Station 4 -utgåva. Det finns också en stor chans att människor kommer att se detta komma till Switch, med tanke på att dess föregångare lanserades på Nintendos plattform.

Spel

Spelaren intar än en gång rollen som den tysta, namngivna rymdfartyg som bär en kostym med grågrön drivna rustningar, som efter att ha kastats in på en utökad resa till delar som inte är kända som spelarens belöning för att riva och slita sig igenom en Mars demoniska invasion, befinner sig transporterad till jorden. Bara att det är Helvetet på jorden eftersom The Legions of Hell, som är kända för att vara grymma, har invaderat mänsklighetens födelseort.

The Legions of Hell

The Legions of Hell har rivit allt som jorden en gång var. Vanligtvis finns det ingen kvar att spara plus ingenting kvar att skydda. Nu återstår bara hämnd. Spelaren använder sina bara händer, motorsågar och vapen för att vara den hämnden.

Funktioner

Bethesda uppgav att det här spelet kommer att ge mer hektisk action än sin föregångare. DOOM Eternal kommer att ha en mer kraftfull DOOM Slayer plus fler fiender än tidigare. Spelet kommer att äga rum på jorden den här gången; dess föregångare fick spelarna att slåss mot fiender på Mars och helvetet.

Hagelgevär är bättre

Det valda vapnet för Doom Slayer i reklammaterial är det dubbla pipan.

Lightning Bruiser

Utvecklarna hävdade att de kommer att lägga större vikt vid hastigheten och kraften i Doom Slayer. Det kommer definitivt att finnas fler funktioner än detta, men fansen får inte veta det förrän i augusti under QuakeCon.

När kommer fans att veta mer om spelet?

Bethesda meddelade under Electronic Entertainment Expo att en fullständig avslöjande av spelet kommer att finnas den 10 augusti under QuakeCon.