Köp EA Sports UFC 5 Key. EA Sports UFC 5 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp EA Sports UFC 5 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela EA Sports UFC 5 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en EA Sports UFC 5-nyckel I Sverige är kr 535.6

Electronic Arts Inc. och UFC®, världens främsta organisation för mixed martial arts, har släppt EA SPORTS™ UFC® 5. Genom att göra sin debut på Frostbite™ Engine för första gången i franchisens historia, erbjuder spelet noggrant detaljerade fighter-likheter och sömlös prestanda med 60 bilder per sekund.

Skador och Realism

Skador i UFC 5 är avbildade med viskeral detalj och sportslig noggrannhet. Med över 64 000 möjliga kombinationer av ansiktsskador, ny fluidfysik och blod- och svettpartikelsystem förändras en fighters utseende under hela kampen. Med Authentic Damage-funktionen i Real Impact System kommer att orsaka ett sår vid motståndarens öga minska deras träff- och blockeringsnoggrannhet på grund av komprometterad syn, och att utlösa en skada på låret kommer att hindra rörligheten. I UFC 5 går spelarna in i den världsberömda Octagon® med ökad strategisk djup och MMA-realism.

”UFC 5 har de mest avancerade funktionerna vi någonsin sett i en kampsporttitel…”

”UFC 5 har de mest avancerade funktionerna vi någonsin sett i en kampsporttitel, och EA har tagit varje aspekt av detta spel till nästa nivå”, säger Tracey Bleczinski, SVP för Global Consumer Products på UFC. ”Med varje ny iteration av EA SPORTS UFC-franchisen är vårt mål att skapa ett roligt och underhållande spel som erbjuder större realism och en djupare, mer engagerande UFC-upplevelse. EA SPORTS har än en gång satt standarden för kampsportsspel och levererat en knockout med UFC 5, den bästa versionen av spelet hittills.”

”Energin från våra passionerade fans och vårt samarbete med UFC hjälpte oss att uppnå generationsskiftande MMA-spel…”

”Energin från våra passionerade fans och vårt samarbete med UFC hjälpte oss att uppnå generationsskiftande MMA-spel”, säger Nate McDonald, Lead Producer för UFC 5. ”Frostbite och Real Impact System är spelväxlare, och när de kombineras med debuterna av Cinematic K.O. Replay, Seamless Submissions och en verkligt driven Fight Week-upplevelse, är UFC 5 så verkligt som det kan bli.”

UFC 5 är laddat med funktioner, inklusive:

Cinematic K.O. Replay

Avslutande avslutningar visas med intensiva, sanna sportsliga visuella effekter och förhöjd spänning. Presenterat i super slow motion med kinematiska vinklar och belysning, fångar påverkan realistiska ögonblick och återskapar UFC-dramat. Detta är bara ett av de många spännande tillsatserna till UFC 5:s omfattande presentationsfunktioner.

Seamless Submissions

Premiären av Seamless Submissions-mekaniken utvecklar grappling-systemet med snabbare övergångar och inga minispel för att maximera spelens fluiditet. Grapple Assist hjälper nybörjare medan veteraner fördjupar sig i dess komplexitet. Seamless Submissions säkerställer en smidigare, mer autentisk markupplevelse för grappling-fans.

Fight Week

UFC 5 kommer att visa upp en uppdaterad live-tjänst nära knuten till sportens pågående händelseförlopp, med funktioner som Fight Week och Fight Picks kopplade till verkliga UFC-händelser.

Online Career Mode

Online Career inkluderar färdighetsbaserad matchning, divisionsprogression och titeljakten över fyra divisioner. Spelare kan tävla med en annan skapad fighter i varje division, vilket gör det möjligt för spelare att visa upp flera karaktärsanpassningar och Vanity Items.

Doctor’s Checks and Stoppages

En betydande skada kan leda till att domaren stoppar matchen för en läkarundersökning. Att inte skydda sig mot skadan kan resultera i en läkarstopp, vilket lägger till autentiska strategiska utmaningar för spelare under ökad press.

New Strikes and Hit Reactions

Nya slaganimationer efterliknar professionella tungviktare och kickboxare, med varierade ground-and-pound armbågar, snurrande rörelser, kroppsslag och vadsparkar. Dessutom förbättrar träffreaktionsanimationer och påverkningsfysik spelarens immersion.

Alter Egos

Alter Egos presenterar färska versioner av toppkämpar, visar upp avgörande ögonblick i karriären, unika utseenden och relaterade färdigheter.