Köp Farming Simulator 22 Key. Farming Simulator 22 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Farming Simulator 22 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Farming Simulator 22 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Farming Simulator 22-nyckel I Sverige är kr 84.36

Farming Simulator 22 är ett tv -spel som utvecklats och publicerades av GIANTS Software.
Spelet är baserat på en avlägsen gård där du ska göra växtskydd, befruktning och ta hand om jorden. Spelet har två lägen; singelspelare eller flerspelare men du kommer att starta en enda spelare och när du går vidare kan du samarbeta med andra spelare online. Spelet är konkurrenskraftigt och du kommer att gå vidare från en nivå till en annan för att låsa upp funktioner och potential att använda i din gård. Den första nivån börjar med de växande aktiviteterna på gården och att veta när grödorna är redo att skörda. Att skörda grödorna markerar slutförandet av varje nivå. Spelet är spännande och du kommer att behöva över hinder som att böja de mogna grödorna som gör det utmanande att veta om de är redo för skörd.

Farming Simulator 22 nivåer

När du går vidare till nivå 2 kan du komma åt flerspelarläget och de utmaningar du behöver för att övervinna ökningar eftersom du måste plöja gården och ta bort oönskade grödor. De efterfrågade grödorna är svagare än de oönskade grödorna. I processen kan du bryta de riktiga grödorna, och det enda sättet att vinna det är att vara medveten när du rensar ogräs. Du kommer att starta spelet utan jordbruksmaskin; men när du går framåt får du tillgång till lantbruksmaskiner för varje nivå som du låser upp. För att öka produktionen kan du lägga eller täcka din gård med vissna grödor fr att öka markens näringsämnen och förhindra avdunstning av vatten.

Säkra lantbruksavtal

När du går vidare till avancerade nivåer kan du göra kontrakt med riktiga människor. Du kommer att njuta av omfattande upplevelser när var och en av dina spelnivåer blir svårare. Det bästa sättet att hantera spelet är genom att involvera dig själv i mer än ett kontrakt för att maximera avkastningen och vinna spelet i tid. Det är alltid bra att kontra kontrollera kontrakten eftersom några av dem tar långa timmar, och ju fler timmar, desto större chanser att förlora spelet eftersom du måste upprepa samma drag om och om igen.