Köp FIFA 22 Key. FIFA 22 EA App PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp FIFA 22 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela FIFA 22 direkt på EA App på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en FIFA 22-nyckel I Sverige är kr 126.07

FIFA kan också köpas för Steam -klienten med en Steam -nyckel.

FIFA 22 kommer sent i år – men du är redan medveten om det. EA Sports har släppt en sång och en dans om de nya spelfunktionerna i FIFA 22, men vad är nytt för det här spelet? I den här artikeln kommer jag att förklara några av de intressanta förändringarna som har gjorts i detta spännande spel.

Rulla ner för att jämföra priser och köpa en FIFA 22 -nyckel.

FIFA 22 nya funktioner

HyperMotion

HyperMotion är en innovativ spelteknik som förväntas revolutionera detta spel. Det kommer att innebära en kombination av realtids motion capture som förbättrar hur lag och spelare rör sig över spelet. Tjugotvå professionella fotbollsspelare deltog i ett projekt där de tog sig till planen medan de hade Xsens-dräkter. Detta resulterade i att EA Sports spelade in en oöverträffad mängd ”högkvalitativa verkliga mänskliga rörelsedata”.

FIFA 22 har dessutom en toppmodern maskininlärningsalgoritm som kan lära sig om 9 miljoner bildrutor och få nya animationer i realtid. Totalt kommer FIFA 22 att innehålla mer än 4000 nya animationer.

Animationer

Det finns betydande uppdateringsanimationer för målvakterna. EA Sports lovar att erbjuda mer tillförlitliga räddningar i spelet. Målvakterna är svårare att slå nu och det finns nya animationer för att kollapsa på bollen efter att målvakten gjort en räddning.

Sann bollfysik

FIFA 22-spelet har äkta bollfysik i både dess sista och nuvarande gen, vilket påverkar bollens bana. Att flytta bollen från ena sidan av planen till den andra känns verkligen mer livskraftigt nu, och loftade passningar hittar lagkamrater i rymden. Du kan skicka den fantastiska insidan till utsidan Ronaldinho-driven pass också!

Explosiv sprint

Båda versionerna av FIFA 22 kommer att innehålla en ny explosiv sprint som är unik för spelet. Den explosiva sprinten påverkar spelarens accelerationshastighet när du sprintar framåt i en rak linje (det fungerar inte om du går i sidled eller bakåt). Avsikten är att få dig att känna den explosiva sprinten med mycket storhet när din spelare accelererar snabbt. Detta sker när du har och inte har bollen. Det finns dock en utmaning – det är väldigt lätt att skjuta över. Därför måste du ta din sprint på rätt sätt.

Anfallstaktik

FIFA 22 utlovar nya anfallstaktiker över hela linjen. Det kommer att vara möjligt att välja din anfallstaktik annorlunda än din defensiva hälft och din offensiva hälft. Till exempel kan du välja direktpassning i hälften av din motståndare och innehav på din hälft.

Skicklighet och statistik

Fyra nya färdigheter har lagts till i FIFA 22 i år-fyra-touch-färdigheten (användbar om du är på sidlinjen), scoopen blir falsk, förstagångssnurr och den skickliga bron. Dessa är förstagångskunskaper vilket innebär att 90% av dessa färdigheter kan användas för bollkontroll. Du kan dock inte använda färdigheter som inte vidrör bollen eller skicklighetsbryggan.

FIFA 22 kommer också att erbjuda mer statistik för spelare att analysera sin spelinformation. Detta innebär den gemensamma förväntade målstatistiken och mer detaljerad data som din passning, dina skott, var du har passerat, de positioner som dina spelare intar, bara för att nämna några.

EA Sports har också arbetat hårt för att lösa problemet med att ta itu med en spelare och inte hämta tillbaka bollen, en fråga som har förekommit i tidigare FIFA -spel. Vissa förändringar förväntas öka ”rättvisan i spelet”. Vad betyder detta egentligen? Ett bra exempel är där EA Sports förbättrar manövrerade manuella rubriker till fler inställningar. Bland de förväntade förändringarna finns också block och spelarnas fysikalitet.

Kommentator

EA Sports har rapporterat att Alex Scott, en tidigare professionell fotbollsspelare som en gång spelade för Arsenals damlag, kommer att vara den första damkommentatorn i spelets historia. Hon kommer att erbjuda live målrapporter under matchen med Derek Rae och Stewart Robson som huvudkommentarlag.

FIFA 22 omslagsstjärna

EA Sports har bekräftat att Paris Saint Germains Kylian Mbappe återigen kommer att återvända som FIFA 22: s omslagsstjärna efter att ha dykt upp på FIFA 21: s omslag förra året. Det officiella EA Sports Twitter -kontot lade upp en bild av den franska stjärnan på Ultimate Edition -omslaget.