Köp Forza Horizon 5 Key. Forza Horizon 5 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Forza Horizon 5 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Forza Horizon 5 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Forza Horizon 5-nyckel I Sverige är kr 130.63

Forza Motorsport 5 är ett bilspelsvideospel som utvecklats av studion Turn 10 Studios och publicerades av Microsoft Studios enbart för Xbox One -plattformen. Forza 5 släpptes den 22 november 2013 som en viktig lanseringstitel för Microsoft -spelmärket. Det är titel nummer fem för Forza Motorsport -bilracing -serien och det sjätte övergripande kapitlet i serien.

GamePlay

Det köpta originalspelet levereras med 200 bilar från över 50 tillverkare. Det finns 17 racingbanor som ingår: inklusive Bathurst, Spa, Circuit de la Sarthe och Yas Marina. Månatliga bilpaket har släppts via DLC, inklusive tio bilar vardera – dessa DLC var tillgängliga under de första åtta månaderna efter spelets lansering. Den fiktiva schweiziska Alperna och racerbanan Silverstone togs över från Forza 4 -titeln. Lotus E21 formel 1 -bil, som kördes av Kimi Räikkönen under Formel 1 -säsongen 2013, var också en del av en av de åtta DLC: erna.

Viktiga spelpoäng

Forza 5 innehåller kända Top Gear -kommentatorer Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May, som var och en ger underhållande kommentarer när en spelare väljer ett nytt evenemang, en liga eller ett mästerskap. I motsats till Forza 4 och 3, har spelets poäng också en tonvikt på orkestrering, förutom de lugnande elektroniska ljud som etablerades i tidigare titlar.

Slutsats

2014 förklarade Microsoft att Forza Motorsport 5 var det snabbast säljande bilspelspelet i Microsoft Xbox-historia. Då hade mer än en tredjedel av alla Xbox One-konsolägare köpt det här spelet. Andra uppskattade spelförsäljningen till cirka 1,5 miljoner exemplar.