Köp Granblue Fantasy Relink Key. Granblue Fantasy Relink Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Granblue Fantasy Relink key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Granblue Fantasy Relink direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Granblue Fantasy Relink-nyckel I Sverige är kr 329.28

Välkommen till den förtrollande världen av ”Granblue Fantasy Relink” – ett spännande action-RPG som utspelar sig i Himmelriket, där otaliga öar svävar i en stor blå expans. Ta rollen som kapten för en himmelseilande besättning, med sällskap av en pigg liten drake vid namn Vyrn och en ung flicka med mystiska krafter vid namn Lyria. Tillsammans seglar ni med en färgstark besättning, inklusive kungar och udda karaktärer, mot Estalucia, en mytisk ö bortom himlens ände.

Upptäck Zegagrande Skydoms Hemligheter

I Zegagrande Skydom vaktas öarna av mäktiga varelser kända som primära odjur, och vindarna bär med sig berättelser om en hemlig organisation känd som Kyrkan Avia. Avslöja ett nätverk av intriger som sträcker sig långt utanför gränserna för Zegagrande och delta i en strid om Himmelrikets öde.

Spelupplevelse

Delta i realtidsstrider med ett parti om fyra i detta karaktärsdrivna action-RPG. Välj från en mångfald av himmelsfarare, var och en med sina egna unika vapen, färdigheter och stridsstilar. Samarbete är nyckeln till framgång, med partibaserade mekanismer som Link Attacks och Chain Bursts för att hjälpa dig krossa fiender på ett spektakulärt sätt. Utmana uppdrag solo eller med hjälp av andra i upp till 4-spelar samarbete och besegra farliga fiender för att få sällsynt byte och ytterligare förbättra din utrustning. Varje fiende och partibildning har sina egna styrkor och svagheter – nyckeln till seger ligger i att förstå hur dessa delar passar ihop.

Inte intresserad av snabb strid?

Assistenslägen kan erbjuda tillgänglighet för spelare på alla färdighetsnivåer. Slå på Full Assist för att automatiskt utföra alla handlingar under strid!

Utforska Himmelrikets Rika Historia

Himmelriket är rikt på lore och historia. Bläddra i Lyras dagbok när som helst under spelet för att få tillgång till en skattkista av skrifter om världens folk, platser och mer. Förutom det breda utbudet av sidouppdrag låter ödesepisoder dig fördjupa dig i bakgrundshistorierna för varje medlem av din besättning!

Utvecklat av Cygames, Inc.