Köp GTA 5 Key. GTA 5 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp GTA 5 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela GTA 5 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en GTA 5-nyckel I Sverige är kr 31.59

Du kan också köpa och aktivera GTA 5 med en Rockstar Key eller en Epic Games Key

Grand Theft Auto V är den femte huvuddelen i den otroligt populära serien Grand Theft Auto (även känd som GTA) skapad och publicerad av Rockstars olika studior. Spelet släpptes 2013 på Playstation- och Xbox-plattformarna och släpptes igen för PS3 och Xbox One året efter. GTA V blev först tillgänglig för PC 2015. Det kommer fem år efter att GTA IV släpptes 2008.

Inställning

Precis som essensen i GTA-spelen tillåter GTA V spelaren att fritt vandra, vilket innebär att de kan utforska inställningar och landskap. Denna funktion blir dock vanligtvis först tillgänglig efter att ha nått en viss punkt i huvuddiagrammet. Spelare är fria att utforska San Andreas med sina landsbygder och huvudstaden Los Santos, båda platser som tar enorm inspiration från Kalifornien respektive Los Angeles. Spelare kan välja mellan tre huvudkaraktärer som är kriminella som försöker få ut en komplicerad rån. Medan under huvudspelet bestämmer handlingen vem spelaren måste vara, är det i fri roam möjligt att helt enkelt växla mellan varje kriminell och deras olika platser vid den tiden.

Spel

Liksom många action-videospel är det möjligt att spela GTA V i första eller tredje person. Efter installationen av tidigare spel i serien informerar ett eftersökt system spelaren om hur mycket aggression de kan förvänta sig av brottsbekämpande styrkor. Detta faller och stiger i slutändan beroende på antalet brott som begås. Det kan sträcka sig från att en polisbil jagar dem till en hel grupp. Det finns ett online -läge som gör det möjligt för spelare att tävla och arbeta tillsammans över hela världen.