Köp Marvels Guardians of the Galaxy Key. Marvels Guardians of the Galaxy Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Marvels Guardians of the Galaxy key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Marvels Guardians of the Galaxy direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Marvels Guardians of the Galaxy-nyckel I Sverige är kr 169.77

Marvels Guardians of the Galaxy

Marvels Guardians of the Galaxy är ett videospel för en spelare. Det är ett action-äventyrsspel utvecklat av Eidos-Montreal och publicerat av Square Enix.

Spelet har en ledarkaraktär Peter Quill eller, i ett annat namn, stjärna-herre vars potential ökar med framgångsrika nivåer olåsta. Det kräver att du tar kontrollen över en stjärna för att hjälpa dig att vinna. Spelaren är försedd med en primär stjärna som han använder för att erövra fienderna. Efter att ha besegrat dem får han jetstövlar för att hjälpa honom att flyga genom luften. Det finns alltid det andra laget som styrs av artificiell intelligens. Du kommer dock att få kommando över dessa spelare under striden. Karaktärerna ges förmågor och unika färdigheter så att när de får chansen att boja ihop, åläggs de många skador som att vissa karaktärer dör eller bryter deras kroppsdelar, till exempel händer eller ben.

Marvels Guardians of the Galaxy stimulanser

Under mötet med fienden låter spelet dig använda olika tekniker för att organisera din armé som ökar dina chanser att vinna. Du kommer att kunna bygga ett särskilt mönster som gör att spelarna kan släppa en exceptionell förmåga som kallas Team Huddle. När lagkramar släpps stimulerar det stjärnhärden att spela en låt och skapa ett motiverande tal som motiverar och inspirerar armén att slåss hårdare.

Spelens beslut

Spelare får ta beslut vid specifika punkter i spelet; detta uppnås via dialogträdet. Dessa beslut är avsedda att påverka sambandet mellan vårdnadshavare och resultaten av ett visst uppdrag. När spelarna fortfarande spelar tillhandahålls några av besluten från stjärnherren, som ska användas av hans partners.