Köp NHL 22 Key. NHL 22 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp NHL 22 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela NHL 22 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en NHL 22-nyckel I Sverige är kr 320.15

NHL 22 är en ishockeysimulering, ett videospel för en spelare och för flera spelare. Det utvecklades av EA Vancouver och publicerades av EA sports. Den är baserad på NHL -serien. Under de senaste sju åren har NHL -serien använt tändmotorn men vid denna tidpunkt har den hoppat till Frostbite -motorn. Superstjärnornas förmågor är unika och skiljer sig från andra spelare genom introduktionen av superstjärnan X-Factors. Superstjärnans expertområden påverkas av upplåsning av specifika animationer.

Vad är nytt

Nya funktioner som spelanimationer, nya omvända slag, passning, skottblock, pickuper, förnyat puckskydd, målvaktsräddningar och petningar introduceras. Seattle kraken -team introduceras när de går med i National Hockey League. Karaktärsmodellerna har gjorts, så betygen för olika spelare har uppdaterats beroende på hur de presterar i NHL -serien. Nya belysningsmotorer runt arenorna byggs om för att förbättra partikel- och visuella effekter på isen.

Styrkan och kroppspositionen är ytterligare höjdpunkter om hur annorlunda NHL 22 är i år. Som ishockeyfan har du de bästa funktionerna, så du har extra spelplanering du kan fixa. Du har förmågan att neutralisera spelarna med höga hastigheter och med hög skottnoggrannhet genom att peta in eller dyka in i skotten. Spelet har enkla beteenden som skottfel, tid att lösa din puck eller guppa pucken. Grafiken för spelarna som liknar verkligheten är väldigt lika, så du kan identifiera spelaren på skärmen.

Vad gör det intressant

För dem som gillar att tävla mot varandra blir man väl omhändertagen då man kan spela mot olika lag. Det finns ett karriärläge som man kan spela som enspelare mot datorn. Karriären är den bästa och intressanta när du leder ett lag, köper och säljer spelare för att göra laget starkare.