Köp NHL 24 Key. NHL 24 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp NHL 24 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela NHL 24 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en NHL 24-nyckel I Sverige är kr 567.96

För hockeyfans är det dags att ladda upp! NHL 24 injicerar ny energi i serien och bryter monotonin mellan NHL 20 och NHL 23. Med nyskapande idéer och betydligt kraftfullare tacklingar förnyar det upplevelsen på isen. Tyvärr, trots att spelet känns uppdaterat, har inte mycket gjorts med det – samlingen av spellägen känns lika standard som alltid.

Hållbart Trycksystem: En Ny Ingrediens

Det som verkligen återför spänningen till hockeyn i år är det nya Hållbara Trycksystemet. När det offensiva laget stannar i anfallszonen bygger de långsamt upp en tryckmätare. När mätaren är full får de en boost till passningsnoggrannhet och hastighet medan försvaret måste hantera snabbare staminatömning. Detta lägger till en spännande dimension som serien har behövt under lång tid.

Att smart spela in i denna utmattningcykel och använda den till din fördel kan leda till en verklig känsla av brådska i avgörande ögonblick. Det går inte att förneka att det nya Utmattningsmotorn klart favoriserar det offensiva laget, men det är inte nödvändigtvis så övermäktigt som det låter eftersom det tar tid för tryckmätaren att fyllas, vilket ger försvaret tid att stoppa det, och effekten är temporär. Det finns helt enkelt inget som verkar balansera ut de negativa effekterna som försvaret måste kämpa med.

Belöning för Försvar

Offensiven belönas för att bibehålla trycket i anfallszonen, så varför belönas inte försvaret ju längre de framgångsrikt skyddar målet? Det behöver finnas en mer jämn balans i detta nya system. Dessa klagomål åsido, det är en mekanik jag verkligen gillar, och jag hoppas verkligen att det är något som utvecklas nästa år. Det påverkar definitivt spelet mycket mer än det tråkiga X-Factor-systemet som introducerades i NHL 22.

Rörelse och Risk/Belöning-Strategi

En mer subtil förändring i år som jag älskade är det nya kontaktsbaserade fysiksystemet. Kroppstacklingar kräver mer ansträngning att utföra den här gången, eftersom du måste ladda en tackling genom att hålla ner höger spak innan du kan utföra den. Det innebär att spelarna nu har en verklig känsla av tyngd och momentum när de far nerför isen, vilket gör varje tackling trevlig och knastrig. Det finns till och med en risk/belöning-strategi inblandad, eftersom du kommer att snubbla på isen och göra dig sårbar om du misslyckas med att träffa en tackling. Det kan låta som en mindre förändring på ytan, men jag fann att det verkligen uppmuntrade mig att ompröva min spelstil snabbt beroende på hur ett spel gick.

Vision Passing: Teoretiskt Genialt

NHL 24 introducerar även Vision Passing, som visar en ansiktsknappsikon över lagkamraternas huvuden för att låta dig ha mer kontroll över dina passningar överallt på isen. Det är en fantastisk idé… i teorin. I praktiken måste du hålla ner passningsknappen, leta efter en bra passningsmöjlighet, visuellt registrera vilken ansiktsknapp som motsvarar lagkamraten du försöker passa till, och göra allt detta samtidigt som du försöker lura förbi motståndarlaget – det är en multitasking-mardröm. Det hindrade faktiskt mitt ögonblick-till-ögonblick-spel eftersom det gjorde att skärmen såg helt obegriplig ut i rörelse. Jag kan inte ens börja räkna hur många gånger jag hamnade pressad mot sargen eller omkullkastad för att jag var för upptagen med att leta efter rätt knapp. Värre är att det har varit gott om tillfällen då jag blandade ihop ansiktsknapparna och förstörde en enkel spelning på grund av visuell röra.

HUT Moments: Färska Tillskott

Tur att det finns ett spelläge i år som faktiskt är nytt för NHL. HUT Moments låter dig återskapa ikoniska ögonblick inom hockey på ett sätt som är mycket jämförbart med Jordan Challenge eller Mamba Moments i NBA 2K-serien. Det finns över 50 ögonblick att återskapa vid lanseringen, med fler på väg. Du kan spela igenom Marie-Philip Poulin’s historiska backhand-mål nummer 100, som hon nådde tidigare i år, eller känna pressen att replikera Sidney Crosbys fantastiska seger i en straffläggning mot Montreal Canadiens tillbaka 2005. Jag är vanligtvis inte en fan av dessa lägen eftersom jag inte ser så mycket kul i att återskapa vad någon annan har gjort, men det är trevligt att se någon hockeyhistoria presenterad på ett interaktivt sätt. Det är inte direkt ett banbrytande tillskott, men det är ett nytt spelläge som har syfte – vilket är mer än man kan säga om allt annat.

Karriärläge och Andra Uppdateringar

Och det sammanfattar effektivt förändringarna i NHL 24 utöver de förväntade uppdateringarna av spelartrupperna. Offlinelägen förblir nästan identiska med förra året, och den största offret för denna brist på innovation är karriärläget, Be a Pro, som senast fick en stor uppdatering i NHL 21.