Köp Omno Key. Omno Steam CD key prisjämförelse

Jämför priser och köp Omno key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Omno direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Omno-nyckel I Sverige är kr 152.29

Omno är en ensam spelarresa för avslöjande genom ett föråldrat universum av underverk. Full av gåtor är det privilegierade insikter och hinder att överleva, där kraften i en förlorad civilisation kommer att ta dig genom skogar, öknar och tundra – även till dimman.
Omno följer berättelsen om en individ som hamnar i en udda värld. Det finns ett litet arrangemang eller arbete, eftersom tecken avslöjas under hela resan.

Det är detta avslappnade tillvägagångssätt som jag verkligen uppskattade när det gäller Omno. Spelet kan ha överbelastat dig effektivt med data om dess gamla inställningar eller hela de onormala djuren som slingrar sig runt. Spelare får ta till sig allt och låta klimatet berätta historien.

När spelare rensar sin väg genom Omnos universum finns det några spännande avslöjanden att göra. Från design och reliker av förlorade framsteg till en samling av olika djur, jag kände mig tvungen att undersöka varje sista spår av rymden innan jag fortsatte till följande.