Köp Phantom Abyss Key. Phantom Abyss Steam CD key prisjämförelse

Jämför priser och köp Phantom Abyss key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Phantom Abyss direkt på Steam på PC.

Phantom Abyss är ett enormt asynkront multiplayer -spel designat av Team WIBY, där spelare slungas in i slumpmässigt skapade tempel och får i uppgift att rädda värdefulla reliker begravda i dödliga kammare. I det här spelet måste spelarna springa, hoppa och surra en truncheon genom ett tempel packat med dödliga fällor för att försöka upptäcka och gripa en eftertraktad relik. De andra spelarna framstår för dig som fantomer. Om du tror att ett fantom kommer att leda dig säkert runt fällorna, gå med dem, men kom ihåg att de alla har dött.

Men om du dör i ett tempel får du inte ännu ett tillfälle att fullborda templet. När någon oundvikligen får skatten förseglas graven omedelbart. Det finns en tempelvakt såväl som fällor, och ju mer du vågar dig in i tunneln, desto konstigare blir det. Om du överlever tillräckligt länge behöver du inte bara oroa dig för fällor. du måste också vara orolig för ett upprört monster som förföljer dig. Du kommer förmodligen att få fram olika typer av piskor att använda samt mynt att spendera.