Köp Phasmophobia Key. Phasmophobia Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Phasmophobia key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Phasmophobia direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Phasmophobia-nyckel I Sverige är kr 104.64

2728 / 5000
Vertaalresultaten

Introduktion

Phasmophobia är ett action-, överlevnadsskräckspel skapat och släppt av Kinetic Games. Det är ett spel för en spelare som också stöder spel i virtual reality (VR). Spelet kretsar kring en co-op psykologisk skräckinställning där du som spelare skapar ett team av paranormala utredare med vilka du kommer att resa till hemsökta regioner som kännetecknas av mystisk aktivitet.

Spel

Som spelare i spelet måste du ta kontroll över en medlem i gruppen av fyra paranormala utredare som är kontrakterade för att jaga spöken som bor i olika övergivna byggnader som sjukhus, hem, skolor och fängelser. Du kan använda spökjaktutrustning i spelet för att söka efter och hitta bevis på förekomsten av det spöke du letar efter med ditt lag. Phasmophobia har tolv olika typer av spöken, som alla har olika beteenden. Det primära målet är inte att ha besegrat många spöken i slutet av spelet utan att samla tillräckligt med information om dem. I slutet av varje framgångsrikt uppdrag för ditt lag får spelarna belöning genom lön.

Spelare får kommunicera via röstchatt, en som spöken gradvis kan höra och reagera på. Du och teamet kan använda flera typer av utrustning för att hjälpa till i uppdraget, inklusive övervakningskameror, UV -ficklampor, korsfästelser, termometrar, EMF -läsare och Ouija -kort. Ovanstående utrustning kan tjäna för undersökningar, kommunikation, insamling av ledtrådar och säkerhet. Du kan bestämma dig för att stödja teamet genom att övervaka deras plats med rörelsesensorer och övervakningskameror från lastbilens komfort eller följa med dem för de spöklika aktiviteterna och få dina händer smutsiga.

Egenskaper hos Phasmophobia

Spelet har några funktioner som gör det attraktivt för spelare:
• Cross-Platform-Spelet innehåller alla spelare, oavsett om de har VR eller inte; Därför kan du ha kul med vänner som har VR, liksom de som inte har det.
• Frestande upplevelser – Phasmophobia har bra och realistisk grafik och ljud. Det har också minimala användargränssnitt som garanterar dig en fängslande upplevelse, en som håller dig på tå.
• Co-op Multiplayer-Spelet låter dig engagera dina vänner, med upp till fyra spelare-karaktärer tillgängliga.
• Unika spöken – Phasmophobia har över tio olika spöken, var och en med unika beteenden; Därför kommer varje undersökning som du och teamet utför att skilja sig från den andra.
• Undersökningar – Använd spökjaktutrustningen för att hitta ledtrådar och samla så mycket information och bevis som du kan få.
• Full röstigenkänning – Använd din verkliga röst för att associera med spöken. De lyssnar på din röst varje gång du interagerar genom EVP Sessions och Ouija Boards.