Köp Psychonauts 2 Key. Psychonauts 2 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Psychonauts 2 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Psychonauts 2 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Psychonauts 2-nyckel I Sverige är kr 39.88

Introduktion

Psychonauts 2 är ett förestående action, rollbaserat spel utvecklat av spelstudion Double Fine och publicerat av Microsoft Xbox Game Studios. Psychonauts 2 avslöjades vid de prestigefyllda Game Awards 2015 och planeras släppas den 26 augusti 2021 på flera plattformar.

GamePlay

Psychonauts 2 är ett tredjepersonsspel som kommer att ha liknande spelattribut som föregångaren. Spelare kommer att spela som Raz, som är en nyutexaminerad psykonaut med kraftfulla psykiska förmågor. Raz har förmågan att undersöka andra som han försöker kontrollera. Spelare kan använda Razs ”Psi-Powers” och tidigare släppta spelkomponenter för att undersöka flera av spelkaraktärernas sinnen.

Det här spelet blandar ovanliga uppdrag och hemliga handlingar, vilket gör Psychonauts 2 till ett unikt äventyrsspel med en filmisk stil för att presentera de många psykiska krafter som Raz kan samla. Psychonauts 2 har action, komedi och drama i lika hög grad som spelare övervakar Raz på en resa genom sinnen hos både vänner och fiender. Allt med det enda syftet att konfrontera och besegra den ultimata kriminella psykiska skurken.

Viktiga spelpoäng

Spelet startar direkt efter avslutningen av ’Psychonauts in the Rhombus of Ruin’, med huvudpersonen Raz som har hjälpt andra likasinnade psykonauter – Sasha och Milla – med att rädda huvudpsykonauten Truman Zanotto – vilket är ett uppdrag som började kl. slutet av det första Psychonauts -spelet.

Slutsats

Tim Schafer – spelregissören Double Fine – uttryckte önskan att producera en uppföljare till det första Psychonauts -spelet, men de ekonomiska kraven förhindrade alla försök i många år. Men han omvärderade denna position efter inflytelserik efterfrågan från spelets fanbase i det ursprungliga spelet, och det verkar som att fansen inte kommer att bli besvikna över uppföljaren.