Köp Red Dead Redemption 2 Key. Red Dead Redemption 2 Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Red Dead Redemption 2 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Red Dead Redemption 2 direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Red Dead Redemption 2-nyckel I Sverige är kr 104.63

Red Dead Redemption 2 kan också köpas och spelas på Rockstar Games och Epic Games. Köp en Rockstar -nyckel eller Epic Games Key nu!

Spelet utspelar sig i Amerika i början av slutet av vilda västern. Det är under denna period som lagmän och prisjägare försöker bli av med de senaste förbjudna gängen. De som inte kapitulerar eller viker sig dödas.

Storyline

Ett misslyckat rån i den västra staden Blackwater tvingar Arthur Morgan och hans gäng att fly. Federal agenter och några av de bästa bounty jägarna är högt på spåret. För att kunna överleva måste Arthur och hans gäng slåss, råna och stjäla över olika städer i landet. Gänget står inför djupa inre splittringar som hotar att riva sönder det. Detta lämnar Arthur med dilemmat att välja mellan sina ideal, eller att vara lojal mot ett gäng som han är mycket skyldig till.

Spel

Red Dead Redemption 2 kommer med nya vapen, nya jaktuppdrag, gänghängen och mer. Spelare har också fri tillgång till alla de senaste innehållsuppdateringarna och släppta förbättringarna. Denna spelserie har genomgått många tekniska och grafiska förbättringar för att ge en djupare fördjupning. Den har förbättrats i aspekter som bättre ocklusion i omgivningen, större dragavstånd, förbättrade reflektioner, förbättrade gräs- och pälstexturer, högre upplösningskuggor och global belysning av hög kvalitet. Spelare av Red Dead Redemption 2 kommer också att ha möjlighet att köra spelet på 4K high -end skärmar med upplösning, widescreen -konfigurationer och flera bildskärmar. Spelet stöder också HDR -stöd och körs nu på snabbare bildhastigheter. Red Dead Redemption 2 fortsätter att betraktas som en favorit bland många spelare, och spelet vinner över 175 Game of the Year Awards.