Köp Rust Key. Rust Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Rust key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Rust direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Rust-nyckel I Sverige är kr 115.55

Rust är en typ av videospel som endast är multiplayer och det utvecklades och publicerades av Facepunch Studios. Spelet publicerades i februari 2018 och det ligger i action-äventyr, överlevnadsgenren. Den kan användas på olika plattformar som Microsoft Windows, Linux och macOS. Spelet släpptes första gången till Steam Early Access i december 2013 men det var fortfarande i ett alfatillstånd. Men senare blev det så många utvecklingsförändringar ner till spelet som fick det att förändras avsevärt. Till exempel var zombies det främsta miljöhotet men de ersattes senare med farligt vilda djur. Under 2014 skedde det stora grafiska förändringar sedan den överfördes till spelmotorn Unity 5. Då introducerade utvecklarna en förutbestämd hudfärg som är knuten till spelarens detaljer på Steam-kontot. Spelet släpptes sedan december 2013 (Early Access) och februari 2018.

Om spelet

Som tidigare nämnts är Rust ett överlevnadsspel så huvudmålet är att överleva i vildmarken. För att en spelare ska överleva måste de använda antingen material som de har samlat eller stulit. Genom att använda dessa verktyg bör de kunna hantera sin hälsa, törst, hunger eller de kommer att dö. Det finns farliga vilda djur som björnar och vargar men det största hotet när man spelar Rust är andra spelare eftersom spelet är multiplayer.

Spelare kan använda strid genom skjutvapen och vapen som finns tillgängliga i spelet, till exempel bågar. Det finns också några fordon som strövar omkring och de attackerar vanligtvis beväpnade spelare men de kan besegras så länge spelaren använder rätt taktik och färdigheter. Rust är ett spel som har och behöver mycket hantverk, till exempel för att skydda sig själva måste spelare gå med i klaner eller bygga baser. En av de viktigaste aspekterna av detta spel är raiding och det måste göras av stora klaner vilket gör spelet mer intressant.

Rust är ett spel för överlevnadsmekanik och det finns så många skapande alternativ och resurser som spelare kan samla ihop och hålla sig vid liv. Trots den fullständiga utgåvan händer det så många utvecklingar med spelet så det blir bättre och bättre.