Köp ShellShock Live Key. ShellShock Live Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp ShellShock Live key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela ShellShock Live direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en ShellShock Live-nyckel I Sverige är kr 10.87

ShellShock Live är ett militärt videospel online som publicerats och utvecklats av Kchamp -spel.

Om detta spel

Detta spel kan spelas med upp till åtta spelare där du slåss tillsammans med dina motståndare och vänner. I spelet deltar du i aktiviteter där du går med i ett lag med åtta spelare, och du får också delta i alla strider.

SPELSPEL

Shellshock Live -spelet har åtta lägen: deathmatch, mördare, rebound, vortex, juggernaut, skytt, laddpunkter och shoccer.

Varje spelläge har sina uppdrag med flera olika tankar, spelstilar, kartor och olika vapen som gör varje uppdrag och match unik för att spela. Spelets främsta mål är dock att bli en vinnare, uppnådd genom att sikta och skjuta på fiendens stridsvagnar för att besegra dem och deras lag.

Det finns mer än 400 tillgängliga vapen i spelet; men du måste spela, uppgradera och låsa upp flera nivåer för att få ammunitionen. Den bästa delen av detta spel är att spelare också kan anpassa sina tankar och vapen efter eget tycke.
För att bli bäst och kungen på slagfältet bör spelarna spela 100 unika led för att komma upp i nivå och tjäna XP. Förutom att vara den bästa spelaren och kungen på slagfältet tjänar spelarna också belöningar på varje rang och nivå och låser upp andra speciella led med unika uppdrag.

Domen

Om du letar efter den bästa spelupplevelsen är Shellshock Live ett intressant spel eftersom det skapar ett dynamiskt slagfält och uppdrag som håller spelare på tå, precis som i verkliga livet.