Köp Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Key. Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin-nyckel I Sverige är kr 327.47

Dyk ner i det ikoniska Warhammer-universumet i ”Warhammer Age of Sigmar Realms of Ruin”, ett nyskapande realtidsstrategispel utvecklat av Frontier. Ta rollen som en legendarisk krigsherre och led fyra unika fraktioner för att erövra det vilda och brutala Realm of Ghur, i intensiva och taktiska strider som kommer att testa dina strategiska färdigheter till det yttersta.

Filmisk kampanj

Fördjupa dig i en rik, karaktärsdriven berättelse om desperat konflikt i en vild rike i spelets filmiska kampanj, med samarbete från den hyllade författaren Gav Thorpe från Black Library.

Omfattande multiplayer

Gå in i 1v1 och 2v2 multiplayer-matcher på olika plattformar, med en mix av mänskliga och AI-lagkamrater/motståndare och klättra på en 1v1 tävlingsstege.

Evig erövring

Strid genom procedurgenererade vildmarker i en singleplayer-upplevelse, medan du kämpar mot den slutliga fienden. Upplev regelbrytande svängar som förändrar stridsförhållandena. Välj att gå direkt mot seger eller ta på dig fler strider för att skapa en hög poäng – valet är ditt.

Oändlig kreativitet

Bygg, dela och tävla på dina egna kartor eller andras, måla dina egna arméer från Games Workshops Citadel-samling och skapa vackra dioramor för att visa dem upp.

Fraktioner i krig

Utforska krigets natur från perspektivet av rättfärdiga mästare och skurkaktiga krigsherrar. Strid för överlevnad och dominans i en kampanj med fyra stora fraktioner, inklusive Stormcast Eternals, Orruk Kruleboyz, Nighthaunt och mer!

Bygg ditt rike

Lämna en personlig prägel på erövringens väg med hjälp av en banbrytande kartredigerare som använder samma verktyg som används för att skapa befintliga kartor i spelet.

Anpassa dina trupper

Stick ut på slagfältet med Army Livery-systemet, som låter dig anpassa dina styrkor med färg från Games Workshops Citadel-samling och skapa en verkligt unik armé.

Skapa fängslande scener

Använd scenredigeraren för att placera och posera karaktärer och rekvisita i kreativt kuraterade och delbara scener för att dela med gemenskapen.