Köp Watch Dogs Legion Bloodline Key. Watch Dogs Legion Bloodline Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Watch Dogs Legion Bloodline key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Watch Dogs Legion Bloodline direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Watch Dogs Legion Bloodline-nyckel I Sverige är kr 152.42

Om Watch Dogs Legion Bloodline (DLC):

Watch Dogs Legion Bloodline är ett 3D-paket med tredje äventyr, action-äventyr till Watch Dogs Legion. Det är utvecklat av Ubisoft Toronto och publicerat av Ubisoft.

Handlingen:

Watch Dogs Legion Bloodline äger rum flera månader före händelserna i huvudspelet, med återvändande vigilante Aiden Pearce (huvudpersonen från Watch Dogs) och hacker Wrench (en huvudperson från Watch Dogs 2) som huvudpersoner. Historien börjar med att Aiden reser till London efter att ha accepterat ett kontrakt från fixaren Jordi Chin. Medan han är i staden hoppas han kunna göra gott med sin brorson som studerar där på universitetet. Men när han nästan avslutar sitt kontrakt – någon annan slutar det. Detta visar sig vara skiftnyckel. De två karaktärerna är inledningsvis i konflikt med varandra, men så småningom går de ihop och arbetar tillsammans.

Aidens berättelse handlar om att han försöker reparera sitt rykte. Hans familj har övergett honom och har bara en vän kvar. Han vill desperat bli en bra person igen, men kämpar genom hela historien. Samtidigt handlar Wrenchs historia om ett personligt agg som han har mot vd: n Thomas Rempart och hans ansträngningar att få rättvisa med honom.

Om spelet:

Spelet tar bort basspelets förmåga att spela som vilken NPC som helst, och fokuserar istället på Aiden och Wrench. Spelet innehåller strid, unikt vapen och hackning. Berättelsen innehåller tio uppdrag och även sidospel som spelaren kan ta del av för att uppgradera karaktärernas färdigheter.