Köp WE ARE FOOTBALL Key. WE ARE FOOTBALL Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp WE ARE FOOTBALL key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela WE ARE FOOTBALL direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en WE ARE FOOTBALL-nyckel I Sverige är kr 7.27

WE ARE FOOTBALL, utvecklat av Winning Stream Games och publicerat av THQ Nordic, är ett simuleringsspel för en spelare. Fotbollschefspelet ger dig ledningsuppgifter för att bygga ett framgångsrikt lag. Du får sätta ihop din fotbollsklubb från grunden. Varje spelare är en individ med specifika färdigheter, och som manager och tränare måste du veta hur du utnyttjar dem. När klubben växer, så gör utmaningarna det också.

Några av chefsfunktionerna inkluderar ekonomi, sponsorer och fansupport. Du får lag- och spelareattribut som hjälper dig att fatta välgrundade beslut. VI ÄR FOTBOLL innehåller de senaste trenderna inom den riktiga sporten. Spelet har en 3D -stadion och klubbträningsplatser. Varje beslut får feedback, och dina färdigheter som manager ökar under hela spelet. VI ÄR FOTBOLL är det första managermatchet som innehåller ett fotbollsspelläge för kvinnor. Du får alla funktioner tillgängliga i huvudinställningen plus några tillägg.