Köp Wide Ocean Big Jacket Key. Wide Ocean Big Jacket Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Wide Ocean Big Jacket key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Wide Ocean Big Jacket direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Wide Ocean Big Jacket-nyckel I Sverige är kr 26.47

Wide Ocean Big Jacket är ett konversationsspel som utvecklats av Turnfollow och publicerades av Tender Claws. Detta spel tar sina tekniker från film och tillämpar dem på deras interaktiva engagemang. Det handlar om Ben och Mord, 13-åriga tonåringar, långvariga vänner som nyligen började utforska ett romantiskt förhållande.

Deras konversation intar en besvärlig hållning, där de hittas prata mindre som barn och mer som vuxna. De finns i ett övernattningsläger med Mords moster Cloanne och farbror Brad som är barnlösa, obekväma runt barn men ses ha en relation med Mord. I det här spelet är spelaren mer en outsider, som bara kontrollerar karaktärerna och fungerar som pjäsregissör.

Orden och berättelsens väg kan dock inte ändras. Det är mer en kortfilm som belyser händelserna under en kort weekendresa. När spelet utvecklas kommer varje karaktär fram med mer detaljer. Till skillnad från de flesta andra spel är Turnfollow -dialogen väl berättad, så att spelaren kan utforska olika intima relationer.