Köp Witchfire Key. Witchfire Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Witchfire key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Witchfire direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Witchfire-nyckel I Sverige är kr 134.64

Fördjupa dig i Witchfires oroande riken, en spännande förstapersonsskjutare skapad av mästarna bakom fängslande titlar som Painkiller och Bulletstorm. Witchfire erbjuder en unik kombination av grottforskning, utvinning och roguelite-element, vilket ger en utmanande men tillfredsställande spelupplevelse med flera vägar till seger.

Kallelsen till det Övernaturliga: Kamp mot Mörka Krafter

I ett desperat försök att säkra segern i den obarmhärtiga kriget mot gåtfulla häxor, fördjupar sig Kyrkan i det förbjudna riket av hednisk magi och formar villiga syndare till odödliga häxjägare kallade ”preyers”. Beväpnad med kraftfulla trollformler och fruktansvärda vapen smidda av skickliga Vatikanska trollkarlar, är ditt uppdrag att hitta den ökända häxan från Svarta Havet, förstöra hennes spökarmé som skyddar henne, och hämta en mystisk artefakt som slutligen kan vända krigets tidevatten.

En Fall i Förtvivlan: Skrämmande Grafik i en Mörk Värld

Liksom i The Astronauts tidigare mästerverk, The Vanishing of Ethan Carter, använder Witchfire fotogrammetriteknik för att uppnå fantastiska visuella bilder och en mörk, fängslande fantasy-värld. Var beredd att bli förtrollad av den fängslande grafiken och fångad av en värld som flätar samman mörka och fantastiska element, och drar dig in i en oförglömlig berättelse fylld av mysterium och kaos.