Köp Wobbly Life Key. Wobbly Life Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Wobbly Life key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Wobbly Life direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Wobbly Life-nyckel I Sverige är kr 63.29

Wobbly Life

Som spelälskare är det vingliga livet det ultimata spelet du kan delta i. Du måste utforska olika platser som har minispel och fantastiska leksaker. Du kan göra det till din nya hobby och skapa en umgänge med dina vänner. Du kan spela det här spelet med dina vänner. För att du och dina vänner ska tjäna pengar måste du vara hårt arbetande. Spelet kräver att du deltar i olika roller som gör att du tjänar pengar. Spelutvecklaren är RubberBandGames.

Du ska använda kontanterna för att köpa nya kläder och köpa nya fordon också. Det enda sättet du och dina vänner kommer att tjäna pengar på medan du spelar är genom att slutföra alla jobb du får i den öppna världen. Kom ihåg att du ska använda dessa pengar för att köpa eller anpassa kläder och fordon. Du kommer att stöta på saker som en variation i karaktär och fordonsanpassning. När du har laddat ner spelet på din enhet behöver du inte installera det eftersom det redan är förinstallerat för att göra det enklare för dig.