Köp Ynglet Key. Ynglet Steam PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp Ynglet key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela Ynglet direkt på Steam på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en Ynglet-nyckel I Sverige är kr 8

Ynglet är ett tv -spel som har sina spelare kastade ut som amöba. Spelarna i detta spel kan bara simma, dasha eller flyta. Du måste dock vara försiktig när du bygger utmaningar och andra pussel när det gäller principerna. Designern av spelet är Nicklas Nygren.

Spelets utseende kan lura dig att tro att du kan spela det uppifrån och ned. Det vore bäst om du använde Super Mario-stilen, som är biosfären i sidled.

Det finns åtta världar i spelet. Det skulle hjälpa om du kastade dig genom vattenbubblorna. Du gör sedan en poäng att fånga och hänga bubblorna tills du kommer till säkerhet som är nästa nivå.

Huvudidén i det här spelet är hur du bäst hanterar din fart och gör tydliga uppskattningar på din väg för att utforska glömska.

Det är ett utmärkt färgstarkt spel som finns på London -kartan. Det kräver att du uttömmer alla möjligheter som anges i parametrarna kreativt.