Köp FAR CRY 6 Key. FAR CRY 6 Uplay PC key prisjämförelse

Jämför priser och köp FAR CRY 6 key billigt! Efter köpet ger game key dig möjlighet att ladda ner, installera och spela FAR CRY 6 direkt på Uplay på PC.

Det nuvarande lägsta priset för en FAR CRY 6-nyckel I Sverige är kr 75.54

Far Cry 6 är ett kommande förstapersonsspel designat av Ubisoft Toronto. Dess utgivare är Ubisoft, och det kommer som det sjätte stora framsteget i Far Cry -spelserien. Det finns förväntningar på att spelet officiellt släpps för allmänheten i början av nästa år, troligen den 18 februari.

Spelet kommer att finnas tillgängligt för Amazon Luna, Xbox One, Stadia, PlayStation 4 och PlayStation 5. Du kan uppgradera till nästa generations plattform utan att spendera några extra kostnader efter lanseringen.

Pjäsen utspelar sig i Yara, en fiktiv karibisk ö som styrs av president Anton Castillo. Dessutom höjer presidenten Diego, hans son, för att följa hans lära och vårda honom att bli nästa generations ledare. Så du kommer att bli en gerillakrigare som försöker ta ner den brutala diktatorn och hans son från makten. Som ett resultat, gör Yara -nationen fri.

Vad gör Far Cry 6 speciell?

Imponerande spel

Far Cry 6 följer samma spelformat från den tidigare Far Cry -serien. Den presenterar den främsta otäcka Yara -diktatorn Castillo och hans son Diego. Han tänker undertrycka en gerillarevolution, med alla nödvändiga medel, med Diego som följer hans fotspår. För att störta denna förtryckande regim använder spelarna provisoriska vapen, fordon och Amigos att hyra.

Antagonist ännu nådlös diktator

I allmänhet är Far Cry känt för sina listiga antihjältar. Den första serien började med en drastisk ledare Joseph Seed. De gick vidare med galningskungen Pagan Min. Med andra ord har Far Cry -serien massor av intensiva personligheter som gör spelet imponerande. Med Anton Castillo har han flera komplexiteter.
Som president i Yara har han placerat landet under hans styva kontroll. Ofta använder han brutala metoder för att få det som han tycker är bäst. Han röstades fram för att förvandla den ekonomiskt kämpande ön tillbaka till sin ursprungliga ära. Därför kommer han att göra allt för att uppnå sin vision.
Den som talar illa om hans metoder avrundas och tvingas arbeta som slav. Så gerillakrigarna väljer att gå i krig för att kämpa för vanliga medborgares frihet och rädda paradiset från diktatorn. Det är det som gör det här spelet ganska intressant.

Tropical Yara Playground

Far Cry 6: s plot är Yara -nationen, ett paradis som förlorats i tiden och ligger i hjärtat av Karibien. Landet har estetiska och veteranbilar inspirerade av Kuba. Dessutom är det huvudstaden, Esperanza, och kommer som den första största urbana miljön i Far Cry -spelserien du någonsin har haft. Staden kommer att spela en helt annan roll än tidigare serier.

Nationens diktator ger medborgarna möjlighet att förstå behovet av starkt ledarskap. Som ett resultat fastnar det i revolutionens centrum. Hans främsta mål är att utnyttja landets resurser för att leva utan utomstående hjälp, som kan utse sina forskare och andra rationella saker.

Intressant nog tar din resa för att förstöra denna grymma regim dig genom öns täta städer, fantastiska djungler och eleganta stränder. Därför kan du vara säker på att få den dyraste Far Cry -lekplatsen som är aktuell.

Castillo och hans sons förhållande intar en central scen.

Förhållandet mellan president Anton och hans son Diego utgör en väsentlig del i Far Cry 6. I huvudsak lär han och vårdar barnet att efterträda honom i framtiden. Nu är frågan, kommer Diego att följa i hans fotspår? Det är vad du måste upptäcka i den kommande Far Cry 6 -serien.

Samtidigt gör spelet Anton till en av de mest spännande skurkarna som finns idag. Främst agerar han som en omtänksam pappa och en listig och arrogant ledare. Utöver det förmedlar han vridna, kränkande och brutala lektioner till sin kärleksfulla son.

Spela som en revolutionär fighter, Dani Rojas

I den här spelserien kan du välja om du vill spela som man eller kvinna. Beroende på ditt könsval kommer Dani att bli helt röstad och fångad prestanda. Dani Rojas passar kraven för en karaktär som är född och uppvuxen på ön Yara. Karaktären är lokal och ser sig själv som en del av revolutionen. Någon som kan svepas upp i Liberty -rörelsen för att ta ner den grymma diktaturregeringen. Så du tar rollen som Dani Rojas, en gerillasoldat som kämpar för Yaras frihet från diktatorn. Det slutliga målet är också att försöka återuppliva nationen till sin ursprungliga ära.

Nya Amigos för uthyrning

Det är ett av de mest kända och framgångsrika elementen i Far Cry 5 och kommer tillbaka med stil. Anlita soldater för att patrullera och kämpa hårt med dig mot det grymma ledarskapet. I den här serien kommer vapen att hyra att heta Amigos for Hire.
Samarbeta med artificiella intelligensagenter för att hjälpa dig i striderna. Du hittar en bedårande wienerhund som heter Chorizo ​​som en av de mest framstående amigos och en trött ex-KGB-spion. Därför kan du alltid ringa in en backup till dina uppdrag.